Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1498

Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1500
 • VIZIUNE

  Considerăm grădina ca o resursă pedagogică spre o dezvoltare durabilă, în care învățăm în mod practic de la natură și în natură să privim armonios mediul înconjurător și să­-l respectăm.

  Grădinile educaționale sunt instrumente unice în procesele de învățare și dezvoltare ale copiilor, ce integrează transmiterea de informații prin activități concrete care să dezvolte în mod armonios componentele cognitive, afective și volitive ale copiilor din ciclurile pre­-scolar, primar și gimnazial.

  Grădinăritul și exemplificarea curriculei școlare în activitățile din grădină reprezintă expresia firească a acestei aspirații spre o pedagogie frumoasă și naturală. Grădina este o unealtă folositoare în educația copiilor. Cu ajutorul ei se pot dezvolta o multitudine de aptitudini și valori, grija faţă de mediu, prin înţelegerea, respectarea și conştientizarea importanței naturii. Materiile şcolare sunt aplicate într­un mod interactiv cu ajutorul unor experienţe practice. Copiii dobândesc deprinderi utile în viaţă precum luarea deciziilor, întocmirea unui plan, urmărirea unui scop, colaborare, responsabilitate ș.a.

 • Upcoming Events

  Nu există evenimente în viitorul apropiat.

 • Top