Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1498

Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1500
 • Termeni și condiții

  Termeni și condiții

  Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteti utiliza site-ul www.scoaladingradina.ro  Vă rugăm să citiți aceasta pagină cu atenție.

  Site-ul www.scoaladingradina.ro  reprezinta o platforma online dedicată grădinilor educaționale, promovând prin intermediul acestora, natura ca o unealta pedagogică în rândul adultilor implicați in educația copiilor.

  1. Definiții:

  Prestator: Asociația Școala din Grădină, denumită în continuare “ASG” și identificată prin următoarele date:

  Asociația Școala din Grădină, Str. Septimiu Albini, nr 135-137, ap 26, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

  Site:platforma educationala  www.scoaladingradina.ro este administrată de Asociația Școala din Grădină și în continuare va purta denumirea de “Site”.

  Utilizator:  reprezinta persoana fizica sau juridică care acceseaza și vizitează Site-ul, iar acest lucru implica in mod opțional crearea și utilizarea unui cont de utilizator.

  Cumpărător: persoana fizica sau juridica care efectueaza o Comanda a unuia din serviciile ce compun oferta Asociația Școala din Grădină.

  Cont: este o secțiune personalizată din Site accesabilă printr-o adresă de email și o parola care permite Cumparatorului, respectiv Utilizatorului crearea unui profil de utilizator, accesarea istoricului de Comenzi, a facturilor emise, acces la departamentul suport, precum si încarcarea de activități ce au ca subiect natura la sectiunea/sub-domeniul “Activitati” din cadrul Site-ului sau încarcarea unei grădini educaționale cu descriere și poze la secțiunea/subdomeniul “Grădinile noastre” din cadrul Site-ului.

  Comanda: reprezinta un document electronic prin care Cumparatorul transmite care ASG intentia sa de a achizitiona sau rezerva unul sau mai multe locuri in cadrul activitatiilor si evenimentelor din Oferta ASG de pe Site, avand drept consecinta rezervarea locului in cadrul unui serviciu din Oferta ASG la momentul amplasarii comenzii .

  Contract: reprezinta contractul la distanță privind servicii, încheiat între ASG și Cumpărător, în cadrul unui sistem organizat de vanzare sau prestare de servicii la distanta organizat de ASG, fara prezenta fizica simultana a ASG și Cumpărătorului până la momentul în care este încheiat Contractul si inclusiv acel moment.

  Serviciu: orice produs ce urmeaza a fi furnizat de catre ASG, Cumparatorului ca urmare a incheierii Contractului.

  Tranzactie: reprezinta încasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultată din vânzarea sau returnarea unui Produs de către ASG Cumparatorului, indiferent de modalitatea de plata si livrare.

  Newsletter: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (email, SMS), privind informatii despre metode educationale in natura, activitati educationale ce au ca subiect natura, oferta de ateliere si evenimente desfasurate de ASG, comunicate de presa si raportari anuale.

  Utilizarea abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului in orice mod care poate produce prejudicii ASG, de natura financiara, imagine sau orice alta natura.

  2. ASG își rezerva dreptul de a restricționa accesul unui anumit Utilizator/Cumpărător la încarcarea de activițati în secțiunea Activitați, grădini educaționale in sectiunea Gradinile noastre sau la anumite produse si modalitati de plata, in conditiile in care conduita Utilizatorului/Cumparatorului ar putea prejudicia ASG, deși accesul pe Site este liber.

  3. Contractul dintre ASG și Cumpărător intra în vigoare în momentul confirmării Comenzii de către ASG, respectiv al rezervarii locului la atelierele si evenimentele educaționale desfășurate; Comenzile neconfirmate nu au valoare de Contract.

  4. Comisioanele și costurile suplimentare specifice metodelor de plată alese de Cumpărător cad în sarcina acestuia, fără nici un fel de răspundere din partea ASG.

  5. Prin finalizarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este implicit de acord cu forma de comunicare aleasă de ASG pentru confirmarea comenzii, în vederea urmăririi acesteia, precum și pentru alte informări necesare derulării Contractului.

  6. De asemenea, prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul confirmă implicit că toate datele furnizate și necesare procesului de cumparare sunt conforme cu realitatea și complete.

  7. ASG poate anula Comanda efectuata de Cumparator, în baza unei notificări efectuată prin mijloacele (email) alese de ASG, fără nici o obligație ulterioară și fără a se putea cere daune-interese de catre nici o parte, dacă:

  cardul utilizat nu este valid

  plata este nevalidată de către procesatorul plăților, din motive ce pot ține de solvabilitatea Cumpărătorului, de natura cardului utilizat, sau orice alte motive specifice

  datele furnizate sunt incomplete sau incorecte.

  8. În cazul, în care un atelier sau eveniment de natură educațională din oferta ASG comandat si achitat de catre Cumparator nu mai poate fi onorat, din motive precum, indisponibilitatea formatorilor, colaboratorilor, ASG va informa Cumparatorul si va rambursa contravaloarea Comenzii in contul Cumparatorului.

  9. Preturile pentru Produsele ce compun oferta ASG afisate pe Site sunt exprimate in lei si includ TVA-ul.

  Nu sunt incluse in pretul afisat:

  comisioanele specifice tranzactiilor online cu cardul sau procesarii OP-urilor

  10. Factura aferenta Comenzii va fi transmisă Cumpărătorului prin mail la adresa folosită pentru crearea contului sau la plasarea Comenzii, iar pentru Utilizatorii înregistrați va fi vizibilă în Contul de utilizatator de pe site.

  11. Prețurile afișate pe Site pot suferi modificari, fără a fi necesar nici un fel de preaviz.

  12. Intregul Continut al Site-ului incluzand dar nelimitandu-se la text, logo-uri, imagini, continut multimedia si alte date, sunt proprietatea ASG.

  Continutul este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

  13. ASG nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de prejudicii directe sau indirecte pe care le are  Utilizatorul/ Cumparatorul sau orice alt tert le poate suferi ca urmare a desfasurarii activitatii normale a ASG.

  14. Termeni de livrare

  Atelierele vor fi livrate fizic, la sediul ASG, cu exceptia cazului in care descrierea produsului specifica altceva. Materialele digitale vor fi trimise pe emailul folosit de cumparator in formularul de cumparare, in termen de 12h din momentul finalizarii platii. 15. Politica de retur/anulare Cumparatorul poate anula comanda si cere returnarea sumei de bani achitate pentru un atelier in maximum 24h de la cumparare, dar nu mai tarziu de 72h inaintea inceperii atelierului in cauza. Anularea comenzii pentru materialele digitale poate fi realizata doar in cazul unei erori care nu permite folosirea materialelor conform descrierii produsului (de exemplu, fisierele primite sunt goale, nu au fost primite sau nu corespund descrierii din site). 16. Politica de confidentialitate și Informatii privind siguranta datelor clientilor

  15. Politica de retur/anulare

  Cumparatorul poate anula comanda si cere returnarea sumei de bani achitate pentru un atelier in maximum 24h de la cumparare, dar nu mai tarziu de 72h inaintea inceperii atelierului in cauza. Anularea comenzii pentru materialele digitale poate fi realizata doar in cazul unei erori care nu permite folosirea materialelor conform descrierii produsului (de exemplu, fisierele primite sunt goale, nu au fost primite sau nu corespund descrierii din site).

  16. Politica de confidentialitate și Informatii privind siguranta datelor clientilor

  Accesarea Site-ului www.scoaladingradina.ro  reprezintă acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie colectate, păstrate și prelucrate de ASG, în scopul îndeplinirii Contractului sau a colaborărilor, pentru crearea unei baze de date, analize statistice, comunicate de presă și raportări anuale.

  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ASG are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatorii site-ului.

  ASG este unicul detinator al acestor informatii, si nu le poate difuza sub nici o forma (publicare, vanzare, inchiriere) catre terti.

  Bazele de date create pe baza datelor personale ale Clientilor vor fi utilizate inclusiv pentru comunicari de tip Newsletter, care se vor face electronic si vor contine in mod obligatoriu metode de dezabonare, cu aplicare imediata.

  Regulile de utilizare ale site-ului, prevazute in prezentul document, pot fi modificate de administratorul site-ului la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului constituie intelegerea dintre dumneavoastra si administratorul site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent si fiind guvernat de legile aplicabile in Romania.

  Din data de 25 mai 2018, ASG a adoptat regulamentul UE 2016/679, numit si GDPR (General Data Protection Regulation) sau Regulamentul general privind protectia datelor personale, aplicabil in toate statele membre ale Uniunii Europene.

  Dorim sa va informam in detaliu cu privire la colectarea si utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Date colectate, modalitati de colectare si scop Datele personale sunt acele informatii prin care un client poate fi identificat in mod direct sau indirect. In cele mai multe situatii, ASG colecteaza date personale direct de la client, in situatii ca: la semnarea contractului sau pe parcursul desfasurarii acestuia, la plasarea unei comenzi, ca urmare a contactarii ASG.

  Astfel de date pot fi:

  Nume, prenume
  Adresa postala
  Adresa e-mail
  Numar de telefon
  Detalii privind achizitiile (tip produs, pret, modalitate de plata)
  Detalii legate de trafic si zona din care foloseste serviciile ASG

  ASG poate solicita si alte date personale, cu consimtamantul clientului.

  Uneori, in scopul imbunatatirii serviciilor si produselor oferite, ASG poate lansa sondaje de opinie, in care se solicita informatii privind experienta clientului pe parcursul utilizarii produselor si serviciilor ASG. ASG poate colecta datele clientilor si prin mijloace automate, de exemplu prin intermediul cookie-urilor, atunci cand clientul viziteaza site-urile web si alte sisteme informatice Școala din Grădină sau cand interactioneaza cu o reclama Școala din Grădină. Astel de date pot include: adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, locatia geografica, actiunile intreprinse.

  Majoritatea datelor colectate astfel sunt folosite doar in scopuri statistice, fara a se face corelarea cu alte surse de date, care sa poata face posibila identificarea unei persoane specifice. Uneori, ASG poate colecta in mod legitim date despre client si din surse externe, prin consultarea unor baze de date publice (cum ar fi cea a Registrului Comertului sau Ministerului Finantelor Publice). Pot fi colectate date personale si din surse precum: agregatori de date terti, parteneri ASG, surse publice si site-uri de retele sociale ale unor terti, platforme online care ofera acces la aplicatiile ASG sau ale partenerilor ASG (daca exista acordul clientului ca datele sale personale sa fie comunicate catre ASG).

  ASG prelucreaza datele clientilor fie pentru derularea contractului sau a relatiei comerciale, fie pentru respectarea unor obligatii legale, fie ca urmare a consimtamantului clientului, in interesul legitim al ASG si cu scopul oferirii unei experiente cat mai bune in interactiunea cu ASG, in utilizarea produselor si serviciilor oferite. ASG poate prelucra datele personale, daca are acordul clientului, cu scopul de a informa cu privire la produse si servicii ASG, oferte sau evenimente speciale.

  Drepturile clientilor referitoare la prelucrarea datelor personale

  In conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor, clientii ASG au urmatoarele drepturi: Dreptul de a solicita acces la datele sale cu caracter personal Dreptul de a solicita modificarea sau corectia datelor, stergerea sau restrictionarea prelucrarii acestora Dreptul sa isi retraga consimtamantul anterior acordat, sa dezactiveze anumite tipuri de colectare sau utilizare a datelor sale, inclusiv utilizarea anumitor cookie-uri Dreptul sa solicite ASG transmiterea lor catre o alta societate Dreptul sa depuna o reclamatie la autoritatea de supraveghere competenta – in Romania aceasta este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP) Exista situatii, prevazute de lege, in care aceste drepturi pot fi limitate. De exemplu, datele necesare executarii unui contract in derulare nu pot fi sterse ca urmare a unei cereri depuse de client.

  Stergerea va fi posibila numai daca obligatiile legale de pastrare nu impiedica o astfel de stergere, in situatia in care datele nu mai sunt necesare atingerii scopului stocarii acestora sau daca stocarea nu este permisa din alte motive. Orice astfel de solicitare va fi analizata individual, solutionata conform legii, iar decizia va fi comunicata clientului in mod corespunzator. Clientul poate refuza sau isi poate retrage oricand consimtamantul privind prelucrarea datelor sale cu caracter personal in scopuri de marketing si publicitate, insa va primi in continuare comunicari administrative de la ASG, cum ar fi, fara a se limita la, confirmari ale comenzilor, facturi pentru servicii, notificari importante legate de disponibilitatea serviciilor. Prelucrarea datelor de catre terti ASG nu va comunica datele personale ale clientului unei terte parti, cu exceptia cazului in care exista acordul clientului in acest sens sau exista un interes legitim in ceea ce priveste utilizarea datelor sale personale. ASG poate insa comunica datele personale ale clientului unor terte parti, fara acordul acestuia, in urmatoarele situatii si catre urmatoarele entitati:

  Furnizori de servicii: ASG poate contracta furnizori de servicii, agenti sau antreprenori care sa furnizeze servicii in numele sau, inclusiv servicii de administrare a mijloacelor si a serviciilor puse la dispozitia clientului. ASG solicita acestor terte parti sa respecte toate legile aplicabile privind protectia datelor si cerinte specifice de securitate referitoare la datele personale ale Clientului. ASG poate transfera astfel de date personale atunci cand ofera servicii de comunicatii electronice, servicii legate de garanție. Consultanti sau parteneri externi ASG care ofera asistenta societatii (de ex. avocati externi, contabili externi, agentii de recuperare creante) Autoritati publice: ASG poate comunica datele clientului in cazul in care i se impune acest lucru prin lege sau in cazul in care considera, de buna credinta, ca respectiva divulgare este necesara in mod rezonabil pentru derularea corespunzatoare a proceselor juridice, investigatiilor sau pentru a raspunde la orice reclamatii sau solicitari de la autoritati.

  Pastrarea datelor ASG a implementat o serie de masuri de securitate care sunt in conformitate cu standardele industriei, cu scopul de a pastra in siguranta datele personale ale clientilor. Acestea nu acopera acele date personale pe care clientul alege sa le comunice in spatii publice online sau offline. ASG va pastra datele personale atata timp cat este necesar pentru scopul declarat, luand in considerare nevoia de a raspunde la intrebari sau de a rezolva probleme, de a oferi servicii noi sau imbunatatite si de a respecta cerintele legale aplicabile. Prin urmare, ASG poate pastra datele personale pentru o perioada rezonabila de timp dupa ultima interactiune a clientului cu ASG, in conformitate cu legislatia in vigoare.

  Atunci cand datele personale ale clientului nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost colectate sau care a fost agreat si nici nu exista vreo obligatie legala de pastrare, ASG le va distruge sau sterge intr-un mod sigur. Prelucrarea datelor utilizatorilor in cazul clientilor persoane juridice In cazul clientilor persoane juridice, in scopul prelucrarii datelor personale ale utilizatorilor sai conform celor mentionate mai sus, ASG va obtine acordul expres al titularului de cont pentru tipurile de prelucrari de date personale sau pentru categorii de date personale pentru care legea impune o asemenea conditie. In acest sens, clientul persoana juridica se obliga ca inainte de a transfera date personale ale utilizatorilor si ale persoanei de contact catre ASG, sa obtina consimtamantul acestora pentru prelucrarile efectuate de catre ASG in executarea contractului si pentru prelucrarile de date mentionate in articolele anterioare. Transferand datele personale ale utilizatorilor si ale persoanei de contact catre ASG, clientul persoana juridica atesta ca a fost obtinut consimtamantul utilizatorilor si al persoanei de contact pentru prelucrarea datelor lor personale de catre ASG conform prevederilor de mai sus si isi asuma intreaga responsabilitate in legatura cu aceasta.

 • Upcoming Events

  Nu există evenimente în viitorul apropiat.

 • Top