Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1498

Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1500
 • Grădina Liceului Waldorf Timișoara

  4. plan amenajare waldorf
  4. waldorf - 14. waldorf - 24. waldorf - 3

  Scopul grădinii: implicarea eleviilor liceului în realizarea unei grădini care să producă roade și cu ajutorul căreia aceștia să învețe lucrăriile anuale de care are nevoie o grădină, precum și despre cum se cresc plantele și necesitățiile acesteia. Gradina de legume, solar, compostor, zona de plate mediteraneene, zona de plante alpine, spirala de ierburi aromatice, pepiniera si zona de pomi fructiferi.

  Suprafață grădină: 200-250 mp
  Suprafață pomi fructiferi: 10 – 15 mp
  Grădina cuprinde: zona straturilor de legume, solar, pepinieră, zonă de compost, livadă, spirală de ierburi aromatice, zonă de plante aromatice, zonă cu plante alpine, magazine pentru unelte.
  Planuri de viitor: implicarea a cât mai mulț elevi și realizarea unui Cerc de Grădinărit, vânzarea către părinți și prieteni a unei părți din recoltă pentru auto-finanțarea grădinii și extinderea grădinii cu noi zone: cereale, medicinale, grădină de fluturi etc.

  Grădina a luat naștere din dorința unei profesoare de a transforma un spațiu din curtea școlii, într-unul în care elevii pot învăța să grădinărească și să aprecieze prin acest lucru hrana sănătoasă și frumusețea plantelor.

  Comentarii

 • Upcoming Events

  Nu există evenimente în viitorul apropiat.

 • Top