Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1498

Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1500
 • Grădina Elfilor

  Plan amenajare ELF
  Grădina ElfilorGrădina ElfilorGrădina ElfilorGrădina Elfilor

  Scopul grădinii: realizarea unui proiect prin care copiii să fie implicați practic – learning by doing – și prin care pot învăța despre natură și minunățiile acesteia.

  Suprafață grădină: 30 mp
  Suprafață pomi fructiferi: 5 mp
  Grădina cuprinde: 6 straturi de legume și verdețuri, zonă de flori, mini-livadă ce cuprinde 3 meri pentru a învăța întregul ciclu de viață al unui pom.
  Planuri de viitor: dezvoltarea și extinderea grădinii de legume, integrarea spațiului de joacă din curtea școlii în noul design, precum și a mai multor elemente: hotel de insecte sau grădină de fluturi, poteci tematice etc.

  Grădina a fost planificată și începută în primăvara anului 2013 din dorința și viziunea unui singur cadru didactic susținut de direcțiunea școlii. Pe parcursul timpului, inițiativei s-au alăturat și alți profesori împreună cu clasele lor și își va continua intenția prin dezvoltarea acesteia și transformarea curții școlii într-un spațiu plăcut de învățare și recreere.

  Comentarii

 • Upcoming Events

  Nu există evenimente în viitorul apropiat.

 • Top