Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1498

Warning: Use of undefined constant all - assumed 'all' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/scoaladi/public_html/s/wp-content/themes/owm-theme/includes/functions.php on line 1500
 • Designul grădinii

  selectează activitățile după:

   1.  
   2.  
   3.  
   1.  
   2.  
   3.  
   4.  
   5.  
   1.  
   2.  
   3.  
   4.  
   5.  
   6.  
   7.  
   8.  
   9.  
   10.  
   11.  
   1.  
   2.  
   3.  
   4.  
   5.  
   6.  
   7.  
   

  $0

  1 Design gradina
  2 Design gradina3 Design gradina

  Am hotărât că ne dorim să avem o grădină, fie una mică formată din ghivece în sala de clasă, fie una mai mare în curte. Care este următorul pas? Cum ne dorim să fie grădina și plante vrem să crească acolo? O activitate care îi ajută pe copii să proiecteze pe hârtie o parte din imaginație.Astfel, având ocazia de a se implica încă de la început, vor fi mândri de contribuția lor și de viitoarea grădină. Totodată le explicăm că orice proiect are nevoie de un plan scris/desenat, asemenea clădirilor desenate de către arhitecți.

  Durata

  45 minute.

  Avem nevoie de

  • Imagini printate/desenate cu diferite plante (salată, spanac, ceapă, usturoi, tomate, flori, fasole, mazăre, ridichi, morcovi etc.); ● Creioane colorate/acuarele/carioci; ● Coli de flipchart/A3; ● Rigle; ● Lipici și foarfece de hârtie.

  Materii conexe

  matematică, științele naturii

  Elemente naturale

  plante

  Dificultate

  mediu

  Sezon

  primăvara, iarna

  Etape

  • Ne împărțim pe echipe de 4 - 5 copii la masa de lucru, iar pe fiecare va trebui să avem imagini cu plante, lipici, carioci, foarfece de hârtie.
  • Începem o discuție despre grădină, despre ce plante cresc într-o grădină, ce ne-am dori noi să avem etc. Apoi îi încurajăm să-și imagineze că foaia de hărtie este grădina loc și să așeze în ea sau să deseneze ce plante și-ar dori și cum ar vrea să fie așezate.
  • După minutele alocate creației, fiecare echipă și va prezenta planul și îl vom discuta împreună.

  Toate schițele vor fi lipite în sala de clasă și vor aștepta pasul următor, cel al semănării grădinii!

 • Upcoming Events

  Nu există evenimente în viitorul apropiat.

 • Top