• Termeni și condiții

  Termeni și condiții

  Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteti utiliza site-ul www.scoaladingradina.ro  Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie.

  Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

  Site-ul www.scoaladingradina.ro  reprezinta o platforma online dedicata proiectului educational  „Educaţie pentru sustenabilitate: Grădina ca o resursă pedagogică pentru o dezvoltare durabilă”  din cadrul  Programului Fondul ONG în România.

  Regulile de utilizare ale site-ului, prevazute in prezentul document, pot fi modificate de administratorul site-ului la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului constituie intelegerea dintre dumneavoastra si administratorul site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent si fiind guvernat de legile aplicabile in Romania.

  Utilizarea site-ului

  Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

  Utilizarea site-ului presupune doua niveluri de acces – cu login si fara login.

  Logarea se face prin crearea unui cont unic de utilizator, care poate fi obtinut prin completarea formularului de inregistrare. Validarea procedurii de inregistrare de catre utilizator, presupune acceptarea termenilor si conditiilor site-ului si prevederilor regulamentului.

  Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati:

  1. a) sa completati formularul de inregistrare, utilizand date adevarate, exacte si complete – informatiile furnizate sunt confidentiale si sunt utilizate doar in cadrul proiectului si cf. regulilor de functionare ale proiectului.
  2. b) sa actualizati datele furnizate in cadrul formularului de inregistrare. Furnizarea unor informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, atrage dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului.

  Orice incalcare a conditiilor prevazute  in termenii si conditiile site-ului, atrage dupa sine anularea contului de utilizator.

  Administratorul site-ului poate bloca contul de utilizator in cadrul site-ului, daca se considera ca au fost incalcate prevederile  termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului. Orice incetare a accesului la serviciile site-ului, in urma incalcarii uneia din regulile prevazute in termenii si conditiile site-ului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si nu va implica raspundere fata de titularul contului sau fata de orice terta parte, in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului.

  Continut
  Este interzisa utilizarea site-ului:

  • Pentru publicarea sau transmiterea oricarui continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
   • Prin utilizarea unor conturi multiple;
  • Pentru realizarea de reclama, promovare sau spam; pentru incarcarea sau transmiterea in orice alt mod a materialelor care contin virusi sau programe care pot distruge, intrerupe sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
  • Cu scopul strangerii de date personale ale celorlalti membri utilizatori ai site-ului.

  Drepturi de proprietate

  Site-ul www.scoaladingradina.ro se afla in proprietatea Asociatiei Romane de Permacultura si reprezinta platforma online pentru proiectului educational „Educaţie pentru sustenabilitate: Grădina ca o resursă pedagogică pentru o dezvoltare durabilă”  din cadrul  Programului Fondul ONG în România

  Continutul site-ului este protejat de legile privind dreptul de proprietate intelectuala. Prin utilizarea site-ului, sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile  oferite prin intermediul site-ului.

  Pentru informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile sau spatiile publice, ce pot fi stocate sau copiate de terti si asupra carora  Asociatia Romana de Permacultura nu are nici un control, organizatia nu isi asuma raspunderea.  Asociatia Romana de Permacultura  nu este responsabila pentru faptul ca terte persoane pot utiliza informatii facute publice, in acest mod, de catre utilizator.

  Disclaimer

  Prin folosirea acestui site, utilizatorul declara in mod expres si implicit ca intelege si ca este de acord cu urmatoarele:

  • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.
  • orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.
  • nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de tine de pe site-ul www.scoaladingradina.ro, sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

  Limitari ale raspunderii

  Asociatia Romana de Permacultura nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date, produse, recolte sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau orice alta problema legata de serviciile site-ului.

  Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz Asociatia Romana de Permacultura nu va fi responsabila pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale terminalelor de pe care acceseaza acest site.

  Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.

 • Upcoming Events

  Nu există evenimente în viitorul apropiat.

 • Top