• Termeni și condiții

  Termeni și condiții

  Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteti utiliza site-ul www.scoaladingradina.ro  Vă rugăm să citiți aceasta pagină cu atenție.

  Site-ul www.scoaladingradina.ro  reprezinta o platforma online dedicată grădinilor educaționale, promovând prin intermediul acestora, natura ca o unealta pedagogică în rândul adultilor implicați in educația copiilor.

  1. Definiții:

  Prestator: Asociația Școala din Grădină, denumită în continuare “ASG” și identificată prin următoarele date:

  Asociația Școala din Grădină, Str. Septimiu Albini, nr 135-137, ap 26, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

  Site:platforma educationala  www.scoaladingradina.ro este administrată de Asociația Școala din Grădină și în continuare va purta denumirea de “Site”.

  Utilizator:  reprezinta persoana fizica sau juridică care acceseaza și vizitează Site-ul, iar acest lucru implica in mod opțional crearea și utilizarea unui cont de utilizator.

  Cumpărător: persoana fizica sau juridica care efectueaza o Comanda a unuia din serviciile ce compun oferta Asociația Școala din Grădină.

  Cont: este o secțiune personalizată din Site accesabilă printr-o adresă de email și o parola care permite Cumparatorului, respectiv Utilizatorului crearea unui profil de utilizator, accesarea istoricului de Comenzi, a facturilor emise, acces la departamentul suport, precum si încarcarea de activități ce au ca subiect natura la sectiunea/sub-domeniul “Activitati” din cadrul Site-ului sau încarcarea unei grădini educaționale cu descriere și poze la secțiunea/subdomeniul “Grădinile noastre” din cadrul Site-ului.

  Comanda: reprezinta un document electronic prin care Cumparatorul transmite care ASG intentia sa de a achizitiona sau rezerva unul sau mai multe locuri in cadrul activitatiilor si evenimentelor din Oferta ASG de pe Site, avand drept consecinta rezervarea locului in cadrul unui serviciu din Oferta ASG la momentul amplasarii comenzii .

  Contract: reprezinta contractul la distanță privind servicii, încheiat între ASG și Cumpărător, în cadrul unui sistem organizat de vanzare sau prestare de servicii la distanta organizat de ASG, fara prezenta fizica simultana a ASG și Cumpărătorului până la momentul în care este încheiat Contractul si inclusiv acel moment.

  Serviciu: orice produs ce urmeaza a fi furnizat de catre ASG, Cumparatorului ca urmare a incheierii Contractului.

  Tranzactie: reprezinta încasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultată din vânzarea sau returnarea unui Produs de către ASG Cumparatorului, indiferent de modalitatea de plata si livrare.

  Newsletter: mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (email, SMS), privind informatii despre metode educationale in natura, activitati educationale ce au ca subiect natura, oferta de ateliere si evenimente desfasurate de ASG, comunicate de presa si raportari anuale.

  Utilizarea abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului in orice mod care poate produce prejudicii ASG, de natura financiara, imagine sau orice alta natura.

  2. ASG își rezerva dreptul de a restricționa accesul unui anumit Utilizator/Cumpărător la încarcarea de activițati în secțiunea Activitați, grădini educaționale in sectiunea Gradinile noastre sau la anumite produse si modalitati de plata, in conditiile in care conduita Utilizatorului/Cumparatorului ar putea prejudicia ASG, deși accesul pe Site este liber.

  3. Contractul dintre ASG și Cumpărător intra în vigoare în momentul confirmării Comenzii de către ASG, respectiv al rezervarii locului la atelierele si evenimentele educaționale desfășurate; Comenzile neconfirmate nu au valoare de Contract.

  4. Comisioanele și costurile suplimentare specifice metodelor de plată alese de Cumpărător cad în sarcina acestuia, fără nici un fel de răspundere din partea ASG.

  5. Prin finalizarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este implicit de acord cu forma de comunicare aleasă de ASG pentru confirmarea comenzii, în vederea urmăririi acesteia, precum și pentru alte informări necesare derulării Contractului.

  6. De asemenea, prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul confirmă implicit că toate datele furnizate și necesare procesului de cumparare sunt conforme cu realitatea și complete.

  7. ASG poate anula Comanda efectuata de Cumparator, în baza unei notificări efectuată prin mijloacele (email) alese de ASG, fără nici o obligație ulterioară și fără a se putea cere daune-interese de catre nici o parte, dacă:

  cardul utilizat nu este valid

  plata este nevalidată de către procesatorul plăților, din motive ce pot ține de solvabilitatea Cumpărătorului, de natura cardului utilizat, sau orice alte motive specifice

  datele furnizate sunt incomplete sau incorecte.

  8. În cazul, în care un atelier sau eveniment de natură educațională din oferta ASG comandat si achitat de catre Cumparator nu mai poate fi onorat, din motive precum, indisponibilitatea formatorilor, colaboratorilor, ASG va informa Cumparatorul si va rambursa contravaloarea Comenzii in contul Cumparatorului.

  9. Preturile pentru Produsele ce compun oferta ASG afisate pe Site sunt exprimate in lei si includ TVA-ul.

  Nu sunt incluse in pretul afisat:

  comisioanele specifice tranzactiilor online cu cardul sau procesarii OP-urilor

  10. Factura aferenta Comenzii va fi transmisă Cumpărătorului prin mail la adresa folosită pentru crearea contului sau la plasarea Comenzii, iar pentru Utilizatorii înregistrați va fi vizibilă în Contul de utilizatator de pe site.

  11. Prețurile afișate pe Site pot suferi modificari, fără a fi necesar nici un fel de preaviz.

  12. Intregul Continut al Site-ului incluzand dar nelimitandu-se la text, logo-uri, imagini, continut multimedia si alte date, sunt proprietatea ASG.

  Continutul este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

  13. ASG nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de prejudicii directe sau indirecte pe care le are  Utilizatorul/ Cumparatorul sau orice alt tert le poate suferi ca urmare a desfasurarii activitatii normale a ASG.

  Accesarea Site-ului www.scoaladingradina.ro  reprezintă acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie colectate, păstrate și prelucrate de ASG, în scopul îndeplinirii Contractului sau a colaborărilor, pentru crearea unei baze de date, analize statistice, comunicate de presă și raportări anuale.

  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ASG are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatorii site-ului.

  ASG este unicul detinator al acestor informatii, si nu le poate difuza sub nici o forma (publicare, vanzare, inchiriere) catre terti.

  Bazele de date create pe baza datelor personale ale Clientilor vor fi utilizate inclusiv pentru comunicari de tip Newsletter, care se vor face electronic si vor contine in mod obligatoriu metode de dezabonare, cu aplicare imediata.

  Regulile de utilizare ale site-ului, prevazute in prezentul document, pot fi modificate de administratorul site-ului la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare a site-ului constituie intelegerea dintre dumneavoastra si administratorul site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent si fiind guvernat de legile aplicabile in Romania.

 • Upcoming Events

  Nu există evenimente în viitorul apropiat.

 • Top